LEKKER IN JE VEL!

Gezond zijn is natuurlijk een heel belangrijke voorwaarde om goed en fijn te kunnen functioneren. Wij proberen hier op school een bijdrage aan te leveren door ook buiten de lessen aandacht en ruimte te geven aan fysieke inspanning en gezond eten. Dit doen we met het team van Meer Bewegen Graaf Huyn en de Ontbijthoek! 

SPORTEN NA SCHOOL

Elke dag van 14.00 tot 16.00 uur (en op dinsdag van 13.00 tot 15.30 uur) kunnen leerlingen na hun laatste les komen sporten in de sporthal van het VMBO.

Onze eigen fitnessruimte is elke dag geopend om te werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast bieden we elke periode verschillende sporten aan in de sporthal. Voorbeelden zijn: kickboksen, dansen, badminton, archery tag, voetbaltoernooien en nog veel meer.

Op Its Learning (in de tegel Meer Bewegen Graaf Huyn) kun je lezen welke activiteiten er worden georganiseerd per periode. Ook informeren we je regelmatig via omroepberichten en social media.

Deze activiteiten worden gratis aangeboden!

ONTBIJTHOEK

We bieden elke schooldag tussen 07.45 tot 08.15 uur een eenvoudig, gezond en gratis  ontbijt aan. Dit kan zijn een tosti, een geroosterde boterham, een krentenbol, belegde boterham, een stukje fruit, een kopje thee, koffie of een bekertje melk. 

In de 1e en 2e pauze is er voor alle leerlingen in beide kantines gratis fruit te verkrijgen.

De ontbijthoek wordt bemand door enthousiaste medewerkers van school en vrijwilligers. Heb je interesse om te helpen? Stuur dan een mailtje naar info@ghc.nl. 

Je vindt de ontbijthoek in de kantine van het paarse gebouw.