Typisch Graaf Huyn

TYPISCH GRAAF HUYN

Méér dan goed onderwijs alleen! Graaf Huyn is een school voor voortgezet onderwijs. Wij zijn er voor iedereen: voor leerlingen van vmbo tot en met gymnasium, voor leerlingen die houden van Gepersonaliseerd Leren (Focus) of passen bij Technasium. Onze docenten zorgen voor inspirerende lessen.

Maar om verder te groeien vind je bij ons meer dan goed onderwijs alleen. We organiseren allerlei leuke activiteiten zoals theatervoorstellingen, een dagelijks schoolontbijt en lekker sporten na schooltijd.

We ontdekken graag steden zoals Praag, Berlijn of Parijs. Je kunt je mening over gelezen boeken delen in de leesclub of je eigen film maken in onze filmclub. En inmiddels wordt onze weggeefwinkel met kleding, speelgoed en verzorgingsproducten heel druk bezocht.

Dit schooljaar gaat ons eigen circulariteitslab 'Planet A' van start. Het wordt een plek met een repaircafé, een naaiatelier. Een ruimte voor workshops & inspiratie en we gaan aan de slag met ons eigen plastic afval.  

Er is dus altijd iets te doen bij Graaf Huyn, van pure ontspanning tot het verbreden van jouw blikveld. Je zult je niet snel vervelen. Lees via de links hiernaast wat ons nu echt typisch Graaf Huyn maakt!