Leerlingen

LEERLINGENRAAD

Onze school kent een leerlingenraad. Wat doet de raad, wat heb je daaraan en wie zit in de raad?

De leerlingenraad is de vertegenwoordiging van de leerlingen die vaker met iemand van de schoolleiding overleg heeft over allerlei schoolse zaken. De leerlingenraad van Graaf Huyn kan bestaan uit leerlingen van alle lagen en leerjaren van de school. De leerlingenraad kan adviezen en ideeën uitbrengen naar de directie en komt op voor de belangen van de leerlingen. Onderwerpen waar de raad mee bezig is, zijn o.a.: waterautomaten, gymtenues, tolerantere houding tegenover doubleurs, inhoud projecten tijdens de burgerschapsdagen, schoolreis derde klassen havo/vwo. 

MEER WETEN?
Stuur een e-mail naar: leerlingenraad@ghc.nl

TIPS, IDEEËN OF KLACHTEN?
Je kunt altijd één van onze leden aanspreken. Zet je het liever op papier? Dan vind je in de mediatheek een box waar je je tips, ideeën of klachten kunt deponeren.

HUIDIGE LEDEN
Muun Ubbink (voorzitter en mr-lid), Frank Ummels (secretaris en mr-lid),  Isa Zeegers (penningmeester), Quintin Roumen (mr-lid), Max Koster (mr-lid), Inske van Antwerpen, Lorenzo Gelissen, Tren Eussen, Noah Kindel, Bhavya Mahajan, Matilde Giunta (begeleider).

LEERLINGENSTATUUT

De rechten en de plichten van alle leerlingen zijn vastgelegd in een leerlingenstatuut.

Het statuut wordt periodiek geactualiseerd in samenspraak met de leerlingenraad.

PTA EN EXAMENREGLEMENT

Het PTA (Programma van Toetsing en Afsluiting) en het examenreglement kun je vinden door op onderstaande button te klikken en naar de overzichtspagina te gaan. Daar kun je de documenten inzien of downloaden