Naar de brugklas

Na groep acht stap je na de zomervakantie over naar de brugklas. Dit is een spannend moment, want dat betekent een nieuwe school, een nieuwe klas en nieuwe leraren!

Je bent nu aan het nadenken over je schoolkeuze. Je hebt misschien al bedacht waar je goed in bent en waar je belangstelling voor hebt. Ook zal je juf of meester misschien al wat hebben verteld over het kiezen van een middelbare school en wat de verschillen zijn. Het kan een goed idee zijn om een open dag te bezoeken, of mee te doen bij proefles of meeloopmiddag. Dat helpt je bij het maken van je keuze.

  • Ontmoet Graaf Huyn op 23-26 januari (leerlingen groep 8): Een avond met proeflessen voor jou en een informatiemoment voor je ouders. Meer informatie en inschrijving via deze link.

  • Open Dag op zaterdag 4 februari van 9.00-13.00 uur: Kom kijken en beleef Graaf Huyn. De Open Dag is voor iedereen en inschrijven is niet nodig.

  • Rondje Klassieken op woensdagmiddag 8 februari (leerlingen groep 7/8):Interessant voor iedereen en als je nog twijfelt over het gymnasium, dan moet je zeker komen! Inschrijven kan hier.

  • Dinsdagmiddag 4 juli is de dag waarop je als nieuwe brugklasleerling van Graaf Huyn kennismaakt met je nieuwe klas. Meer info volgt uiteraard nadat je je hebt ingeschreven.