21-5-2024 dinsdag 21 mei 2024

JAYDEN DJ

DJ JAYDEN MAAKT EEN VLIEGENDE START

Begin dit jaar hadden we bij Graaf Huyn een ‘Kunstbende take-over’  waarbij er tijdens het 6e en 7e uur allerlei workshops, optredens en acts georganiseerd waren voor onze leerlingen. Een van die leerlingen, Jayden Hoofs, van Focus 1 nam deel aan de DJ-workshop en dat ging zo goed dat hij doorging naar de regiofinale (categorie DJ) van de Kunstbende en ja hoor, hij won!

Met die overwinning had hij meteen een ticket op zak om op zaterdag 29 juni Limburg te vertegenwoordigen bij het Kunstbende Young Creators Festival in de Melkweg in Amsterdam. Tijdens dit festival strijden de finalisten uit heel Nederland tegen elkaar in negen verschillende categorieën. Hoe cool is dat?!

Mama’s Pride

Maar er gebeurde nog meer in Jaydens leven. Want als je aan Kunstbende meedoet, dan biedt Kunstbende aan deze jonge makers ook podia op festivals in de regio. Jayden kreeg een plek op Mama’s Pride. Toen Jayden daar op zondag 12 mei, zijn set aan het draaien was, hoorde de festivalmaker van Mama’s Pride zijn muziek. Die schakelde meteen op en zei: ik weet niet wie daar aan het draaien is, maar deze DJ moet het festival vanavond afsluiten! Binnen een uur was het geregeld en stond Jayden als slotact samen met een groep vuurspugers bij Mama’s Pride! En hoe! Hij bespeelde het publiek moeiteloos en zorgde voor een fantastisch einde van dit festival. Over een vliegende start gesproken! 

Jayden is inmiddels al voor een heel aantal festivals in de buurt geboekt. En als hij wint in Amsterdam dan mag hij draaien op Mysteryland en ontvangt hij een advanced training op een DJ-school. We zijn natuurlijk onwijs trots op Jayden en wensen hem alle succes toe in Amsterdam!

Kunstbende Creators Camp

Kunstbende heeft dit jaar in het weekend van 13 juli, voor het eerst een Kunstbende Creators Camp voor creatieve jongeren tussen 13 tot 19 jaar. Ben jij zo’n creatieveling op het gebied van dans, dj, expo, fashion, film, muziek, content creator, taal of theater, lees dan hier meer info en/of meld je aan