12-3-2024 dinsdag 12 maart 2024

Webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs: de praktische zaken’ Op donderdag 14 maart om 19.30 uur organiseert DUO een webinar voor scholieren die naar het hbo of de universiteit gaan.

WEBINAR STUDIEFINANCIERING VOOR HBO EN UNI

Webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs: de praktische zaken’

Op donderdag 14 maart om 19.30 uur organiseert DUO een webinar voor scholieren die naar het hbo of de universiteit gaan.

Uitleg praktische zaken studiefinanciering

Scholieren die gaan studeren in het hoger onderwijs moeten een aantal zaken regelen voor hun opleiding begint. Zoals het aanvragen van studiefinanciering en het studentenreisproduct. DUO helpt daar graag bij. Als vervolg op het webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs: hoe werkt het?’ organiseert DUO in maart een webinar over de praktische zaken die toekomstige studenten moeten regelen.

Aanmelden webinar

Het webinar is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze LINK. De live-uitzending begint om 19.30 uur en duurt 30 minuten. Tijdens het webinar kunnen scholieren vragen stellen via de chat. Deze vragen worden in de 15 minuten aansluitend aan het webinar beantwoord of later per e-mail.