11-3-2024 maandag 11 maart 2024

GALA OPENING
GALA7
GALA8

Hoe trots? Apetrots!

Vrijdagmiddag 8 maart 2024, openden wij in het bijzijn van sponsoren, collega’s en leerlingen, samen met wethouder Judith Bühler onze pop-up galastore: Quartier Chic by Graaf Huyn. En wat zijn we trots op onze school! In amper vier weken tijd toverden we de voormalige conciërgewoning om tot een prachtige winkel.

Een plek waar onze leerlingen jaarlijks gratis een volledige outfit kunnen komen kiezen voor het gala. Een fantastisch project dus waarbij kansengelijkheid, duurzaamheid en verbondenheid centraal staan. Dit alles werd mogelijk gemaakt door het Glazen Huis Geleen en Stichting Ik Doe Mee waarvoor onze grote dank.

Maar ook de vele lokale ondernemers die meedachten en ons sponsorden om dit project mogelijk te maken, zijn we dankbaar! Van vloerbedekking tot een complete collectie galajurken, van de makrons en borrelhapjes tot de visitekaartjes! Niets was te veel gevraagd en alle hulp kwam zonder enige aarzeling. 

Daarbovenop de enorme hoeveelheid donaties van galajurken, kostuums, schoenen, accessoires, tasjes van collega’s, vrienden en mensen met een groot Graaf Huyn 💜🧡! Geweldig deze energie en support, zonder jullie was dit nooit gelukt.

En wij zijn niet de enige die dit een top-project vinden. Ook de pers pikte dit op en we verschenen in alle soorten en maten in de media. 

  1. De Limburger kopt met: "Bij ons slaagt iedereen!"
  2. L1 schreef dit mooie artikel ! 

En hieronder zie je een volledige videoreportage van de opening!

We zijn heel blij dat we met onze gala pop-up store een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld en we nog inclusiever kunnen zijn. Ken je of ben je iemand die graag gebruik wilt maken van onze pop-up store? Geef je dan snel op via onderstaande link.

GALA5
GALA4
GALA3