20-2-2024 dinsdag 20 februari 2024

GALA POP-UP STORE BIJ GRAAF HUYN

Galamen

QUARTIER CHIC

Breaking news: we hebben een nieuw en duurzaam pareltje bij Graaf Huyn. Een heuse pop-up store waar onze eindexamenleerlingen GRATIS hun gala-outfit kunnen lenen. We vinden het zo jammer dat er veel geld wordt uitgegeven aan een tenue dat slechts één keer wordt gedragen en daarna in de kast hangt. Dat kan beter dachten wij, nee dat moet beter én duurzamer.

Het idee van een soort gala-kleding uitleen, dat al twee jaar leefde, wordt nu mede door de financiële steun van Stichting Ik Doe Mee nu werkelijkheid. De pop-up store a.k.a. QUARTIER CHIC, vind je in het voormalig Huyn Huis dat naast de school ligt.

Inzamelen

Vanaf 19 februari t/m 1 maart verzamelen we galakleding en accessoires. Dat doen we door oproepen via de social media die massaal gedeeld worden. Dat doen we ook door onze examenkandidaten van vorig jaar te mailen en door jullie allemaal lief aan te kijken.

Heb je dus nog een galajurk, mooi kostuum, een overhemd, stropdas, tasje of blitse pumps in de kast staan en wil je die kwijt, dan ontvangen we die met open armen. Inleveren kan bij de receptie van Graaf Huyn.

Uitlenen

De kleding en accessoires worden uitgeleend aan onze eindexamenkandidaten en worden na het galafeest weer ingenomen. Wij zorgen dan dat de spullen gereinigd worden en weer klaar hangen voor het gala volgend jaar.

Dit alles is helemaal GRATIS en uitsluitend voor eindexamenleerlingen van Graaf Huyn.

 

Waar en Hoe

Het Huyn Huys wordt de komende weken omgeturnd in QUARTIER CHIC. En dan moet je echt denken aan een “Say Yes To The Dress” omgeving, met pashokjes, spiegels, een zithoek voor familie/vrienden, een kroonluchter en veel blingbling. Als je wil komen kijken en passen, kun je online een afspraak maken. Het aanbod is gigantisch en zeer gevarieerd! Van hippe cocktailjurken tot strakke pakken, van XXS tot XXL en alles ertussen in. We hebben de mooiste accessoires om de look compleet te maken en bovendien kan de kleding indien door een coupeuse worden aangepast.

We zijn vanaf 9 maart open op de zaterdagochtend en vrijdagmiddag. Wees dus welkom op een van deze momenten en geniet van de uitgebreide collectie én niet te vergeten een onbetaalbaar stylingadvies!

Waar wacht je nog op! Boek je afspraak en kom samen met je vrienden en/of familie passen en alles voor jouw onvergetelijk galafeest scoren.

https://calendly.com/graaf-huyn-gala-store/gala

Galadressss (1)

.

Gala Mannen (1)
Quartier Chic
V Neck Plus Size Cocktail Dresses 14