ARTISTS IN SCHOOL

22-9-2023 vrijdag 22 september 2023

Rajja En Judith

ARTISTS IN SCHOOL

Huh? Wat was dat ook alweer? Oja, die twee theatermakers die altijd in 'De Receptie van het Gevoel' zitten! Die gaan onderzoeken hoe kunst en cultuur het welzijn van de leerlingen kunnen bevorderen. En hoe ze de leerlingen meer met elkaar kunnen laten verbinden.

Vorig jaar waren dit Anoek en Mees en ja, misschien dachten jullie al "die Anoek en Mees zien er ineens heel anders uit." Anoek heeft haar haar geverfd, en Mees wordt opeens liever Judith genoemd...
Wij zijn Judith Westbroek en Rajja Gomez Iglesias, afgestudeerd actrice en regisseur van de Toneelacademie in Maastricht.

Wij zitten nog steeds op dezelfde plek: 'De Receptie van het Gevoel', maar we gaan de dingen wel anders doen dit jaar. Zo zijn wij er bijvoorbeeld elke week van dinsdag t/m donderdag, worden wij 9 van de 10 keer genegeerd als we 'hallo' zeggen, en zijn we van plan om ook de ouders het vuur aan de schenen te leggen. Mochten jullie als ouders of leerlingen ideeën, tips, wensen of vragen voor ons hebben, deel ze dan vooral! 

Hier enkele directe quotes van leerlingen:  

'Verschrikkelijk! Nooit naartoe gaan!’ 

‘Rajja en Judith… Daar gaan we het maar niet over hebben.’

‘Ik weet niet wat ik moet zeggen… Het is nog net niet rampzalig.’ 

Tot snel!