23-9-2022 vrijdag 23 september 2022

Verleg De Grens Beeldmerk Zonderlogo

Op dinsdag 27 september zullen Mevrouw Melissa Cremers en  Mevrouw Diana Kösters, met Technasium 4 naar Thor Central te Genk afreizen. Zij bezoeken het event "Verleg de grens" van Interreg Vlaanderen-Nederland. 

Er is een speciaal programma samengesteld voor ongeveer honderd scholieren van vier scholen, waaronder Graaf Huyn. Leerlingen zullen de expo bezoeken en met hun team een vlog maken over één van de uitgevoerde projecten, een rondleiding krijgen door Energyville én een interactieve presentatie bijwonen van Studio Europa.

Naast dat het een leerzaam event is en leerlingen samenwerken met zowel Nederlandse als Belgische scholieren, kunnen de leerlingen het event ook gebruiken om alvast te netwerken en een interessante opdracht te scoren voor het keuzeproject, later dit schooljaar.

De bus zal a.s. dinsdag (27/9)vertrekken om 8.30 uur aan de van Akenstraat en we verwachten tegen 16.30 uur weer terug te zijn. 

Meer info over het event vind je hier: https://www.grensregio.eu/nieuws/2022/go-live-event-verleg-de-grens).