28-9-2022 woensdag 28 september 2022

Leesclub Oproep

Graaf Huyn leest! 

Eindelijk is het dan zover; aanmelden voor de Graaf Huyn-leesclub kan weer! Wees er snel bij, want aanmelden kan maar tot en met 7 oktober!

Ben je Graaf Huyn-leerling uit klas 2 of 3 en is jouw leeshonger niet te stillen? Join dan de Graaf Huyn-leesclub! Deelname is inwisselbaar voor een leesverslag voor het vak Nederlands.

Je ontvangt een leesboek van het Graaf Huyn; geen exemplaar waar andere lezers kruimels in achterlieten, maar een spiksplinternieuw exemplaar om toe te voegen aan jouw eigen boekenverzameling.

Per ronde komt de Graaf Huyn-leesclub twee woensdagen om 16:00 uur in de mediatheek samen. Tijdens de eerste ronde ontvang je het leesboek. Een paar weken later, tijdens de tweede ronde, kletsen we over het gelezen boek en is er een activiteit gekoppeld aan het verhaal. Zo komt er misschien een auteur op bezoek, eten we de favoriete snack van het hoofdpersonage uit het boek of vergelijken we het boek met de boekverfilming.

Je hoeft geen sterke lezer te zijn om deel te nemen aan de Graaf Huyn-leesclub. Iedereen is welkom om deel uit te maken van deze gezellige club!

Aanmelden?
Stuur dan een e-mail of een berichtje in Itslearning naar mevrouw Bröcheler of mevrouw Vluggen.