19-7-2022 dinsdag 19 juli 2022

We zijn er bijna

De laatste weken van het schooljaar is altijd een bijzondere tijd. Nog even druk met de toetsweken, rapportvergaderingen, diploma-uitreikingen, opruimen en samen de vakantie inluiden. Maar het is ook het moment dat onze nieuwe leerlingen voor het eerst kennis maken met de school, waar ze na de zomervakantie verder gaan met groeien en leren.

Nieuwe brugklassers

Dinsdag 12 juli was de kennismakingsmiddag voor alle nieuwe Graaf Huyn-ers. Da’s altijd spannend, want er wordt een nieuwe groep gevormd van leerlingen en hun mentor. Een klas waarmee je een heel jaar een team vormt.

Schooljaar 2022/2023 starten we met maar liefst 12 brugklassen en het was zo leuk om al die 275 nieuwe kinderen te ontmoeten.

Zo verschillend maar allemaal blij en een beetje gespannen voor al het nieuwe dat op hen wacht. Eerst nog de eindmusical op school, de laatste schooldag en zomervakantie voordat hun Graaf Huyn avontuur begint.

Geniet ervan, wij verheugen ons erop om komend schooljaar samen aan de slag te gaan.

Brugklassers2022 02
Geslaagd 2022

Diploma’s – maar liefst 351 stuks

Maandag 18 juli startte de diploma-uitreikingen. En dat zijn er dit jaar wel heel veel! Maar liefst 351 stuks en dat is 97,5% van alle leerlingen die op examen gingen. Hoe mooi is dat! Een geweldige prestatie waar we trots op zijn. Net als de brugklassers, zijn ook de examenleerlingen deze week blij en een beetje gespannen zijn, want zij gaan na een welverdiende vakantie verder in een studie of baan. Een nieuwe stap in hun leven.

Party time

Voor het personeel is het nog even doorbikkelen deze week. Maar vrijdagmiddag de 22e luiden wij gezamenlijk de zomer in met een heuse salsa-party. Even afschakelen, wat eten, dansen, kletsen en dankbaar zijn voor alles wat schooljaar 21/22 ons bracht.

We wensen jullie een mooie zomer toe!

De leerlingen kunnen 1 en 2 september hun boeken halen (Klik hier voor het schema per klas) En op 6 september worden ze op school verwacht voor de schoolstart.