22-6-2022 woensdag 22 juni 2022

Bedrijfsbezoeken brugklassen

Op Graaf Huyn vinden wij het belangrijk dat leerlingen ervaren waar hun interesses liggen, waar ze goed in zijn en wat ze later graag willen doen. En dan is het belangrijk om praktijkervaring op te doen. Dat kan bijvoorbeeld via arbeidsori├źntatie: een stage van drie weken in april voor de 3e jaars leerlingen van het vmbo. Maar ook via bedrijfsbezoeken of bliksemstages, zoals we ondernemen met onze brugklassen. Door het jaar heen gaan de klassen naar allerlei verschillende bedrijven: van apotheek tot RWM, van gemeente tot OCI Nitrogen. Een breed scala aan functies en werkzaamheden met allen hun eigen benodigde kennis en vaardigheden komen aan bod. Super leuk en heel interessant voor onze nieuwsgierige en leergierige leerlingen!┬á

Bedrijf 1
Bedrijfs
Bedrijf 2