Steun de slachtoffers in Oekraine

11-3-2022 vrijdag 11 maart 2022

Pennenactie Ghc

Steun voor Oekraïne

Ons GHC-hart klopt voor de slachtoffers in en rondom de oorlog in de Oekraïne. Omdat nietsdoen geen optie is, zijn we trots dat er direct na de carnavalsvakantie een actie op touw is gezet door een van onze docenten, Maurice Andriolo.

Met zijn mooie actie “GHC klimt in de pen voor Oekraïne” zijn in nog geen week tijd, meer dan 700 pennen verkocht en het aantal stijgt elk uur. Dat betekent dat we nu al zo'n 1750 euro hebben opgehaald voor de slachtoffers. En dat bedrag kan natuurlijk nog groeien.

Doe je mee?

Zo’n pen kost 3 euro, waarvan zo'n 2,50 euro gedoneerd wordt. Bestellen kan nog een paar dagen, door een mail te sturen naar m.andriolo@stichtinglvo.nl of op onderstaande link te klikken!