17-11-2022 donderdag 17 november 2022

Wij hebben een prins op school!ย 

Voor het eerst in de historie heeft VV de Sjoutvotte zijn prinsen in november uitgeroepen. Nooit eerder vertoond! Nog een uniek feit is, dat zowel de grote prins als jeugdprins op dezelfde dag zijn uitgeroepen. Op 12 november werd Dean van de Schoor uitgeroepen tot de 51e jeugdprins: Dean 1 ๐Ÿฅณ.
Dean is 12 jaar oud en Focus 1-leerling van het Graaf Huyn. Jill, de grote zus van Dean, is dansmarieke bij de Sjoutvotte, zijn nicht was ooit lichtkoningin en zijn oma haringprinses. Met het carnavalsgevoel zit het dus wel goed!
Dean zal regeren met zijn volgende lijfspreuk: ๐˜๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ข๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ง๐˜ชรซ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ. ๐˜ˆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ด ๐˜ด๐˜ซ๐˜ต๐˜ข๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ซ ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ. ๐˜‘รณ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ข๐˜ถ๐˜ธ๐˜ต, ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต, ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ถ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต.
Dean heeft nog een paar uurtje samen met zijn docent Prins Jordy II mogen regeren over het Sjoutvotte rijk. Inmiddels is ook prins Jordy afgetreden en heeft prins Giovanni I (oud-leerling van onze school) de scepter overgenomen.
Dean heeft maandagochtend zijn eigen poster opgehangen in het instructielokaal van Focus 1.
System.Web.HttpException (0x80004005): Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'. ---> System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: mediaItem
  at Umbraco.Web.ImageCropperTemplateCoreExtensions.GetCropUrl(IPublishedContent mediaItem, IImageUrlGenerator imageUrlGenerator, ImageCropperValue localCrops, Boolean localCropsOnly, Nullable`1 width, Nullable`1 height, String propertyAlias, String cropAlias, Nullable`1 quality, Nullable`1 imageCropMode, Nullable`1 imageCropAnchor, Boolean preferFocalPoint, Boolean useCropDimensions, Boolean cacheBuster, String furtherOptions, Nullable`1 ratioMode, Boolean upScale) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\ImageCropperTemplateCoreExtensions.cs:line 196
  at Umbraco.Web.ImageCropperTemplateCoreExtensions.GetCropUrl(IPublishedContent mediaItem, IImageUrlGenerator imageUrlGenerator, Nullable`1 width, Nullable`1 height, String propertyAlias, String cropAlias, Nullable`1 quality, Nullable`1 imageCropMode, Nullable`1 imageCropAnchor, Boolean preferFocalPoint, Boolean useCropDimensions, Boolean cacheBuster, String furtherOptions, Nullable`1 ratioMode, Boolean upScale) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\ImageCropperTemplateCoreExtensions.cs:line 152
  at Umbraco.Web.ImageCropperTemplateExtensions.GetCropUrl(IPublishedContent mediaItem, Nullable`1 width, Nullable`1 height, String propertyAlias, String cropAlias, Nullable`1 quality, Nullable`1 imageCropMode, Nullable`1 imageCropAnchor, Boolean preferFocalPoint, Boolean useCropDimensions, Boolean cacheBuster, String furtherOptions, Nullable`1 ratioMode, Boolean upScale) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\ImageCropperTemplateExtensions.cs:line 135
  at ASP._Page_Views_Partials_ResponsiveFullImageWidget_cshtml.Execute() in C:\home\site\wwwroot\Views\Partials\ResponsiveFullImageWidget.cshtml:line 14
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\Mvc\ProfilingView.cs:line 25
  at System.Web.Mvc.ViewResultBase.ExecuteResult(ControllerContext context)
  at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultFilterRecursive(IList`1 filters, Int32 filterIndex, ResultExecutingContext preContext, ControllerContext controllerContext, ActionResult actionResult)
  at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultFilterRecursive(IList`1 filters, Int32 filterIndex, ResultExecutingContext preContext, ControllerContext controllerContext, ActionResult actionResult)
  at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultFilterRecursive(IList`1 filters, Int32 filterIndex, ResultExecutingContext preContext, ControllerContext controllerContext, ActionResult actionResult)
  at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultFilterRecursive(IList`1 filters, Int32 filterIndex, ResultExecutingContext preContext, ControllerContext controllerContext, ActionResult actionResult)
  at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultFilterRecursive(IList`1 filters, Int32 filterIndex, ResultExecutingContext preContext, ControllerContext controllerContext, ActionResult actionResult)
  at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultWithFilters(ControllerContext controllerContext, IList`1 filters, ActionResult actionResult)
  at System.Web.Mvc.Async.AsyncControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass3_1.<BeginInvokeAction>b__1(IAsyncResult asyncResult)
  at System.Web.Mvc.Async.AsyncControllerActionInvoker.EndInvokeAction(IAsyncResult asyncResult)
  at System.Web.Mvc.Controller.<>c.<BeginExecuteCore>b__152_1(IAsyncResult asyncResult, ExecuteCoreState innerState)
  at System.Web.Mvc.Async.AsyncResultWrapper.WrappedAsyncVoid`1.CallEndDelegate(IAsyncResult asyncResult)
  at System.Web.Mvc.Controller.EndExecuteCore(IAsyncResult asyncResult)
  at System.Web.Mvc.Async.AsyncResultWrapper.WrappedAsyncVoid`1.CallEndDelegate(IAsyncResult asyncResult)
  at System.Web.Mvc.Controller.EndExecute(IAsyncResult asyncResult)
  at System.Web.Mvc.MvcHandler.<>c.<BeginProcessRequest>b__20_1(IAsyncResult asyncResult, ProcessRequestState innerState)
  at System.Web.Mvc.Async.AsyncResultWrapper.WrappedAsyncVoid`1.CallEndDelegate(IAsyncResult asyncResult)
  at System.Web.Mvc.MvcHandler.EndProcessRequest(IAsyncResult asyncResult)
  at System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil.ServerExecuteHttpHandlerWrapper.<>c__DisplayClass5_0.<Wrap>b__0()
  at System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil.ServerExecuteHttpHandlerWrapper.Wrap[TResult](Func`1 func)
  at System.Web.HttpServerUtility.ExecuteInternal(IHttpHandler handler, TextWriter writer, Boolean preserveForm, Boolean setPreviousPage, VirtualPath path, VirtualPath filePath, String physPath, Exception error, String queryStringOverride)
  at System.Web.HttpServerUtility.ExecuteInternal(IHttpHandler handler, TextWriter writer, Boolean preserveForm, Boolean setPreviousPage, VirtualPath path, VirtualPath filePath, String physPath, Exception error, String queryStringOverride)
  at System.Web.HttpServerUtility.Execute(IHttpHandler handler, TextWriter writer, Boolean preserveForm, Boolean setPreviousPage)
  at System.Web.HttpServerUtility.Execute(IHttpHandler handler, TextWriter writer, Boolean preserveForm)
  at System.Web.Mvc.Html.ChildActionExtensions.ActionHelper(HtmlHelper htmlHelper, String actionName, String controllerName, RouteValueDictionary routeValues, TextWriter textWriter)
  at System.Web.Mvc.Html.ChildActionExtensions.Action(HtmlHelper htmlHelper, String actionName, String controllerName, RouteValueDictionary routeValues)
  at Our.Umbraco.DocTypeGridEditor.Web.Extensions.HtmlHelperExtensions.RenderDocTypeGridEditorItem(HtmlHelper helper, IPublishedElement content, String editorAlias, String viewPath, String previewViewPath, Boolean isPreview)
  at ASP._Page_app_plugins_doctypegrideditor_render_DocTypeGridEditor_cshtml.Execute() in C:\home\site\wwwroot\app_plugins\doctypegrideditor\render\DocTypeGridEditor.cshtml:line 28
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\Mvc\ProfilingView.cs:line 25
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_Base_cshtml.Execute() in C:\home\site\wwwroot\Views\Partials\grid\editors\Base.cshtml:line 20