11-11-2022 vrijdag 11 november 2022

Bloem1

Wat een getalenteerde groene vingers

De eerste PTA toets voor het keuzevak Groene vormgeving & Styling is afgerond. En hoe! Onze leerlingen startten dit schooljaar met dit keuzevak en volgen dit een half jaar lang, 6 uur per week. Ze leren enorm veel verschillende zaken zoals kleurenleer, materiaalkennis, techniek van het bloemschikken etc.

Als je leerling bent bij Graaf Huyn en je zit in het 3e jaar van het vmbo bb/kb, kun je kiezen uit wel 10 keuzevakken: Webshop, 3d tekenen, voeding & beweging, sport & dienstverlening, mode & design, wonen & design, evenementenorganisatie, domotica, ondernemen en dus Groene vormgeving & Styling. Dit schooljaar kozen 14 leerlingen voor dit groene keuzevak.

De eerste PTA opdracht voor deze leerlingen, was een herfststuk maken en dat vervolgens fotograferen op een plek waar de creatie het beste tot z’n recht zou komen. Als dit al het resultaat is na een paar weken les, dan kijk ik al uit naar de eindexamenstukken.

Dit is overigens maar een selectie van de 14 prachtige herfststukken die gemaakt werden.

Bloem5
Bloem2
Bloem4