31-10-2022 maandag 31 oktober 2022

Meer Bewegen Graaf Huyn

Bewegen is gezond. Dat hoeven wij jou natuurlijk niet te vertellen. Soms vergeten we weleens genoeg te bewegen. Dan is die tablet, tv of mobiel toch te interessant. Onze LO-sectie gaat de uitdaging aan om meer mensen in beweging te krijgen. Samen met ZoWonen, Hogeschool Zuyd/Lime en Ecsplore brengen zij de fitheid van onze brugklassers in beeld. Gedurende het schooljaar is er dagelijks (gratis!) een sportief aanbod naar keuze voor al onze leerlingen. Fantastisch toch!
We hebben een coole kick-off van dit project gehad boordevol leuke sporten. Skills leren of verbeteren bij de workshop voetbal, stoere moves bij kickboksen, snel voetenwerk op de beat bij dans. Gemaskerd de vijand verslaan bij archery tag, next-level frisbee├źn bij canjam, op de fiets smoothies maken. Heh?? Hoe doe je dat dan?! De 'vergeten sport' lacrosse uitvinden, een e-game die tikkertje opeens vetcool maakt en buikspieren kweken bij bootcamp. En als er dan echt nog een gaatje over is in dit mega leuke programma, wordt jouw behendigheid getest bij de 'kruip-om-de-tafel-zonder-de-grond-aan-te-raken-challenge'. Zelfs de mentor laat zich hierdoor uitdagen.
Wat een enthousiasme, energie en plezier hebben we gezien. Dank aan alle kids maar zeker ook de sectie LO en alle coole workshop-gasten voor deze sportieve en gezonde middag. Op naar Meer Bewegen!!
1 Kopie
7
8 Kopie
9
11
12