25-1-2022 dinsdag 25 januari 2022

Online onderwijs per 26-01

Sinds eind vorige week zit voor het eerst een aantal klassen in quarantaine vanwege 3 of meer positief geteste leerlingen. Helaas neemt dit aantal nog steeds toe. Op dit moment neemt ook het aantal positief geteste collega’s toe. We krijgen de lessen niet meer fysiek georganiseerd op school. Dit betekent dat we helaas vanochtend de keuze hebben gemaakt dat de lessen vanaf morgen, woensdag 26 januari 2022, volledig online gegeven zullen worden. We hopen dat de aangepaste quarantaineregels, die vanavond bekend gemaakt worden, eraan bijdragen dat de leerlingen snel weer naar school kunnen komen. Vooralsnog geldt dat we online onderwijs verzorgen tot en met maandag 31 januari 2022.

Wat betekent dat concreet?

  • We starten morgen (woensdag 26 januari) met online onderwijs.
  • De lesdag start om 9.00 uur.
  • De lessen duren 25 minuten en we volgen het normale lesrooster.

Woensdag 26 januari is er de gelegenheid om boeken op te halen uit het kluisje. We gaan ervan uit dat jij beschikt over een device om je lessen online te kunnen volgen. Zo niet, neem dan contact op met mevrouw A. Janssen via annelot.janssen@stichtinglvo.nl

Verdere regels en afspraken kun je lezen in het bijgevoegde protocol in de link/button.

Geef een positieve GGD testuitslag door aan de receptie zodat wij dit mee kunnen nemen in de besluitvorming over het fysiek heropenen van de school. Uiterlijk maandag 31 januari zullen we jou informeren over hoe we verder gaan.


Met vragen kun je terecht bij je mentor. We hopen iedereen weer snel in goede gezondheid op school te kunnen ontmoeten.