20-9-2022

Werkzaamheden Van Akenstraat September 2022

𝗪𝗘𝗥𝗞𝗭𝗔𝗔𝗠𝗛𝗘𝗗𝗘𝗡 𝗩𝗔𝗡 𝗔𝗞𝗘𝗡𝗦𝗧𝗥𝗔𝗔𝗧

In opdracht van de gemeente Sittard-Geleen worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de van Akenstraat.

Van 26 september tot begin oktober

Op maandag 26 september wordt gestart met werkzaamheden in de van Akenstraat en wordt de straat afgesloten voor alle verkeer. De werkzaamheden gaan tot begin oktober duren.
Er wordt gestart met het verwijderen van de toplaag van het asfalt op de van Akenstraat tussen de brug naar Neerbeek en de Jos Klijnenlaan. Op de afbeelding links kunt u zien waar er nabij school gewerkt wordt.

𝗕𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻

Gedurende de werkzaamheden is de school voor voetganger en met de fiets over de stoep bereikbaar. Bij het gebruik van de stoep met de fiets vragen wij voorzichtig aan te doen in verband met de aanwezige voetgangers. De straat kan wel overgestoken worden, maar let op voor eventueel werkverkeer. Voor autoverkeer is de straat afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via Europlaan – Jos Klijnenlaan v.v. zie foto rechts.

Bereikbaarheid Auto's Van Akenstraat