27-7-2021

Wipe Out Stormbaan

Beste leerling van groep 7, bijna groep 8 😉

Eindelijk zomervakantie! Je hebt er vast, net als wij, enorm naar uitgekeken. We hadden je graag dit schooljaar nog willen ontmoeten hier op onze school, maar helaas waren de maatregelen niet tijdig genoeg versoepeld om iets leuks voor jullie te organiseren.

Maar, niet getreurd, na de zomer krijgen we een nieuwe kans! En die pakken we met beide handen aan. We organiseren op woensdag 8 september een GHC-feestje, speciaal voor jou!

Je bent van harte welkom om van 14.00 tot ± 15.30 uur deel te nemen aan de GROEP 8 middag. Het wordt een actieve middag waarin je al kort kennis kunt maken met het Graaf Huyn College. In de week van 1 september zullen we je per mail laten weten of het door mag gaan en hoe het programma eruit ziet.

Ben jij erbij op 8 september? Meld je dan even vóór 30 augustus aan via deze LINK

We wensen je een mooie vakantie & hopen je op 8 september te ontmoeten.