15-6-2021

Geleen On Stage Bij Ghc

GELEEN ON STAGE: Betoverend spel op verrassende locaties


En dan ben je in ene keer het decor voor een film 🤩 Hoe leuk is dat!!! In het weekend van 25 t/m 27 juni a.s. vindt er voor de 3e keer op rij Geleen on Stage plaats.


Met Geleen on Stage (een project van De Domijnen) krijgen jonge theatermaker de kans bieden een eigen voorstelling te maken op een ongebruikelijke theaterlocatie en daarmee het publiek verassen met bijzondere toneelvoorstellingen. De theatermakers worden tijdens het maakproces van de voorstellingen ondersteund door professionals.
In school wordt onderstaande film opgenomen en die mag jij helemaal GRATIS bekijken.

Claim HIER JE GRATIS TICKET 


Nablijven – Maya de Weerdt
De 18-jarige Bo bevindt zich voor de zoveelste keer in het nablijflokaal, in het weekend. Maar ze had nergens anders haar weekend willen doorbrengen. Gedurende het nablijven realiseert Bo zich dat ze niet voor altijd klein kan blijven en door moet gaan met haar leven en afscheid moet nemen met het nablijflokaal.

Meer informatie over Geleen on Stage vind je op deze pagina van De Domijnen