16-6-2021

PHOTO 2021 06 11 09 51 51[1]

Geslaagd

Vol trots kunnen we melden dat op donderdag 10 juni, 216 leerlingen van onze mavo-havo-atheneum-gymnasium afdeling gehoord hebben dat ze geslaagd zijn.


Na dagen in spanning gezeten te hebben, konden de leerlingen onder feestelijk omstandigheden op donderdagmiddag hun welverdiende vlag bij hun mentor ophalen. We feliciteren de geslaagden, hun familie en vrienden van harte met deze mooie mijlpaal. Op naar een mooie toekomst.


Voor onze eindexamenleerlingen van vmbo basis-kader blijft het nog even spannend. Zij horen op woensdagmiddag 16 juni of ze geslaagd zijn. Een deel van de examenklasleerlingen rondt het examen af in het tweede tijdvak (van 14 juni tot en met 25 juni). We wensen deze leerlingen heel veel succes de komende periode.


Namens alle trotse medewerkers van het Graaf Huyn College,


Roy Janssen, rector