5-10-2021

Meidenvoetbal op GHC

Vrouwenvoetbal zit in de lift!! Fortuna ’54 is een vrouwenvoetbalvereniging waarvan het eerste team voetbalt in de hoofdklasse. In samenwerking met de KNVB en verenigingen in de omgeving wil deze club uit Sittard-Geleen, het vrouwenvoetbal beter op de kaart zetten in Limburg. Om dit doel te bereiken organiseren ze trainingen voor meiden tot 18 jaar. De trainingen hebben twee doelen:

- Door laagdrempelige trainingen te verzorgen op school, zo veel mogelijk meiden enthousiasmeren voor de voetbalsport. Als deelneemsters het leuk vinden om te blijven voetballen wordt er samen bekeken of dit bij een vereniging in de omgeving kan of dat ze vrijblijvend op school blijven deelnemen aan de trainingen.

- Kijken of er in deze groep enthousiaste meiden talent zit dat verder wil en kan in de topsport.

Na een succesvolle pilot van 4 trainingen, aan het einde van vorig schooljaar, is besloten om het gehele schooljaar 21-22 trainingen te gaan verzorgen op Graaf Huyn College.

Vanaf woensdag 6 oktober wordt er elke woensdag een training verzorgd van 15.00 tot 16.15 uur. De trainingen worden verzorgd door Ster Habibzadeh, ex-international van Iran en trainster van RAPID ’54 (opleidingsteam Fortuna ’54). De trainingen vinden plaats op de velden van Geleen Zuid (en bij slecht weer in de sporthal van GHC). Deelname is gratis en vrijblijvend.

Heb jij zin om mee te doen? Denkt u dat uw dochter zin heeft om mee te doen? Geef jezelf of haar dan op via het volgende e-mailadres: m.hempe@stichtinglvo.nl.

Meidenvoetbal X