13-9-2020

We zijn trots op al onze leerlingen, maar wat een prestatie van deze GHC-er Noa Kock.

De Dodengame Door Noa Kock

"Hallo allemaal, ik ben Noa Kock, veertien jaar en zit in klas G3.. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te dansen, te skiën, te lezen maar het schrijven van verhalen is mijn passie! Het werken aan mijn eerste manuscript begon als iets kleins, maar groeide uit tot het boek De Dodengame! Op 11 september jl. is mijn droom uitgekomen met het uitbrengen van mijn boek door uitgeverij Boekscout.

Noa wil zelfs een tipje van de sluier oplichten waar het verhaal over gaat: 

"Als de dood van je beste vriend(in) een ongeval lijkt te zijn, moet je dat dan zomaar geloven? Dat hun beste vriendin en tweelingzusje Inez is overleden, kunnen Manon, Jools en Zajenn maar moeilijk geloven . Daarom gaan ze op onderzoek uit naar de waarheid ..... "

Een ware thriller lijkt ons, daar willen we meer van weten dus lezen maar :)

 

Noa haalde ook de krant met haar debuutboek: https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20200915/schrijversdebuut-geleense-scholiere-de-dodengame/