14-12-2020

Hal7

EEN NIEUWE HAL - van en voor onze leerlingen!

Vorig schooljaar gingen de 3e jaars Technasium leerlingen aan de slag met een wel heel bijzonder project: “ontwerp een hal met een WOW-effect!”. De opdrachtgever was deze keer hun eigen school. Want GHC heeft een prachtig gebouw maar het mag allemaal wel wat hipper en kleurrijker. En wie weet er nou beter hoe deze school uit moet zien, dan de leerlingen zelf!

In het voorjaar presenteerden de leerlingen hun ideeën en plannen voor de hal, patio en leerlingenkantine en bliezen de schoolleiding van hun stoelen met enorm veel creativiteit en out of the box-ideeën. De gemene deler van alle presentaties was: meer kleur, gezelligheid en een eigentijdse look gecombineerd met functionaliteit, duurzaamheid en groen.

Met de hulp van binnenhuisarchitecte Mieke Hogenboom, ouder van drie voormalige GHC-ers, kwam er een ontwerp voor de hal. En een panel van Technasium leerlingen,  docenten en schoolleiding was meteen enthousiast. Het ontwerp is eigentijds, duurzaam en kleurrijk.  Het biedt een mooie basis van waaruit we verder kunnen met op termijn de patio en de leerlingenkantine.

En nu komt het: het wordt gerealiseerd in de kerstvakantie! Als we dus in het nieuwe jaar weer aan de slag gaan heeft de hal een ware metamorfose ondergaan. Wij zijn enorm benieuwd naar het resultaat!

HAPPY 2021 🍾

Hal4
Hal5 (1)