4-11-2020

Kookworkshop2

Kennismaken door samen te koken!

Voor je een school kunt uitkiezen, wil je eerst weten of je je thuis voelt bij die “nieuwe grote school”. Op het Graaf Huyn College begrijpen we dat maar al te goed en om je een goede keuze te laten maken, organiseren wij verschillende momenten om ons te leren kennen. Zo zijn er vanaf 4 november tot en met 9 december kookworkshops! Tijdens deze workshops gaan we gezellig aan de slag om elkaar maar ook de school te leren kennen. Heel belangrijk om een goede keuze te maken voor de komende jaren!

Vandaag was de eerste groep leerlingen uit groep 8 aan de beurt, en ze hebben ze flink bruin gebakken! Wat een plezier, wat een mooie resultaten en wat een fijne sfeer. We verheugen ons nu al op de komst van de volgende groep :)

Dankjewel Hamzah, Sacha, Dewi, Phedjy, Charlotte, Pien, Lucas en Bjorn. Leuk dat jullie er waren vandaag.

Kookworkshop1
Kookworkshop3