12-10-2020

Kookworkshop

Hallo leerling uit groep 8, kom je naar onze kookworskhop?

Voor je een school kunt uitkiezen, wil je eerst weten of je je thuis voelt bij die “nieuwe grote school.”

Op het Graaf Huyn College begrijpen we dat maar al te goed en om je een goede keuze te laten maken, organiseren wij verschillende momenten om ons te leren kennen. Zo hebben wij natuurlijk een open dag en proeflessen. Maar daarnaast organiseren wij ook kookworkshops! Tijdens deze workshops gaan we gezellig aan de slag om elkaar maar ook de school te leren kennen. Heel belangrijk om een goede keuze te maken voor de komende jaren!

De kookworkshops zitten VOL! Maar niet getreurd, er komen nog andere mogelijkheden om kennis te maken met onze school. Als je hieronder je naam en e-mailadres achterlaat, dan mailen we je zodra er nieuwe informatie en kennismakingsactiviteiten bekend zijn: