KOM KENNIS MAKEN

Van september tot en met februari vinden er diverse kennismakingsmomenten plaats, zodat je kunt komen ervaren of Graaf Huyn bij je past. 

En dat doen we niet alleen op de bekende manier van een open dag, maar ook via allerlei coole en interessante activiteiten zoals masterclasses, try out lab en proeflessen!

Op dit moment kun je je inschrijven voor alle proeflessen/info-avonden die in januari 2024 plaatsvinden. Je komt toch zeker ook? Schrijf je hieronder snel in!

PROEFLESSEN & INFO-AVONDEN

Van 22 t/m 25 januari 2024

In de laatste week van januari vinden de proeflessen plaats voor alle niveaus en onderwijstromen.

Tijdens deze proeflessen maak je kennis met allerlei vakken die je op de basisschool nog niet hebt gehad. Een Engels les met Engelse grammatica bijvoorbeeld. Een wiskunde les. Of een biologieles. Heb je al gehoord over Nastech?!

Terwijl jij lekker aan de slag bent, krijgen je ouders informatie over onze school.

Klik hieronder even voor het hele overzicht én om je aan te melden. Je mag je overigens altijd voor meerdere avonden aanmelden b.v. voor Technasium en voor de havo-proefles.

OPEN DAG

Op zaterdag 3 februari van 9.00-13.00 uur kun je Graaf Huyn in zijn geheel beleven! 

De Open Dag is voor iedereen en inschrijven is niet nodig. Je bent gewoon welkom om, samen met je ouders/broertjes/zusjes de Open Dag te bezoeken.

Adobestock 141822242