Het TRY OUT LAB:

De coolste plek van onze school! Een plek waar je kunt ontdekken ontdekken hoe leuk vakken als biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek zijn, maar ook hoe creatief je brein is.

We gaan dan samen met jou creatieve opdrachten doen waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen. Plantjes telen op Mars-grond, robotjes programmeren, of wat dacht je van je eigen ontwerp in 3D-printen of een reis door je brein met een VR-bril. Niets is te gek!

De drie Try Out Lab middagen, 14/12, 11/01 en 10/02 zijn allemaal volgeboekt. Maar niet getreurd, je kunt ook met je hele klas op bezoek komen! Trek je juf of meester even aan z’n jasje. Of schrijf je in voor een van de proeflessen in januari. 

KOM MET DE HELE KLAS NAAR ONS TRY OUT LAB

Voor basisscholen is er de mogelijkheid om een ochtend of middag, met de hele klas naar ons try out lab te komen.

Een mooie manier om de leerlingen al kennis te laten maken met vakken als biologie, natuurkunde en techniek. In overleg met de leerkracht bepalen we het moment en kijken we welke opdrachten er goed zouden aansluiten bij het curriculum van de school.

We hebben tal van mogelijkheden in ons lab en onze crew tovert met alle plezier creatieve opdrachten uit hun mouw.

Wil je jouw klas inschrijven voor zo'n innovatieve les, bel of mail dan met uw contactpersoon of via het centrale nummer/mailadres.

TRY OUT LAB (900 X 900 Px)