Kom kennis maken!

In november t/m februari vinden er diverse kennismakingsmomenten plaats, zodat jij kunt ervaren of Graaf Huyn bij je past.

De middagen op het Try Out Lab en de Focus-oriëntatiemiddagen zijn helaas allemaal volgeboekt! Maar niet getreurd, want we hebben ook nog de proeflessen, informatieavonden, het 'Rondje Klassieken' en natuurlijk een Open Dag. 

We hebben ze even voor je op een rijtje gezet

  • Ontmoet Graaf Huyn op 23-26 januari (leerlingen groep 8): Een avond met proeflessen voor jou en een informatiemoment voor je ouders. Klik hier voor informatie en inschrijving

  • Open Dag op zaterdag 4 februari van 9.00-13.00 uur: Kom kijken en beleef Graaf Huyn. De Open Dag is voor iedereen en inschrijven is niet nodig. Je bent gewoon welkom om, samen met je ouders/broertjes/zusjes de Open Dag te bezoeken.

  • Rondje Klassieken op woensdagmiddag 8 februari (leerlingen groep 7/8): Interessant voor iedereen en als je nog twijfelt over het gymnasium, dan moet je zeker komen! Inschrijven kan hier.

  • Dinsdagmiddag 4 juli is de dag waarop je als nieuwe brugklasleerling van Graaf Huyn kennismaakt met je nieuwe klas.

KOM MET DE HELE KLAS NAAR ONS TRY OUT LAB

Voor basisscholen is er de mogelijkheid om een ochtend of middag, met de hele klas naar ons try out lab te komen.

Een mooie manier om de leerlingen al kennis te laten maken met vakken als biologie, natuurkunde en techniek. In overleg met de leerkracht bepalen we het moment en kijken we welke opdrachten er goed zouden aansluiten bij het curriculum van de school.

We hebben tal van mogelijkheden in ons lab en onze crew tovert met alle plezier creatieve opdrachten uit hun mouw.

Wil je inschrijven voor zo'n innovatieve les, bel of mail dan met uw contactpersoon of via het centrale nummer/mailadres

TRY OUT LAB (900 X 900 Px)